У Дрогобичі відкрилась масонська ложа?

Нещодавно на теренах Інтернету з'явився вельми цікавий сайт -  www.kotermak.mason.org.ua  під назвою - "Оіфіційний сайт Ложі №7 &... thumbnail 1 summary
Нещодавно на теренах Інтернету з'явився вельми цікавий сайт - www.kotermak.mason.org.ua під назвою - "Оіфіційний сайт Ложі №7 "Юрій Котермак". Що це? Чийсь жарт? Чи вільні мулярі - масони дістались і до нашого міста? А може вони звідси нікуди і не дівались?

5 коментарів

  1. На п'ятий рік від створення Великої Ложі України збулась мрія Братів дрогобичан, до здійснення якої вони йшли впродовж десятиліття, в Дрогобичі з'явилась Достойна Ложа.
    Відбулась ця подія 4-го вересня 6010 року Правдивого Світла, коли на Сході міста Дрогобич, Великим Майстром Великої Ложі України було інстальовано Достойну Ложу під числом 7 та особливою назвою "Юрій Котермак". Засновниками дрогобицької Робітні стали Майстри Вільні Мулярі двох Львівських Лож: "Каменяр" та "Світло", саме вони, їхні Підмайстри та їхні Учні й утворили цю Ложу. Дрогобицька Ложа особлива тим, що вона першою, у Великій Ложі України, почала працювати у Ритуалі системи Емулейшен.

    ВідповістиВидалити
  2. На сході міста Дрогобич це типу десь в Почаєвичах?)))))

    ВідповістиВидалити
  3. нє на сході це на Самбірській, у вагончику...

    ВідповістиВидалити
  4. Схоже щось на хворобливе мавпування інших Лож. Спочатку подумав, що до цього приклав руку сам Леоньо Гольберг, але цьому маразматику невідоме поняття поваги до ближнього, а тим більше Братство як масонське Ложе.

    ВідповістиВидалити

кк

еее

Video of Day

Facebook